Wetenschappelijke Raad van Advies

DR. DANIJELA DEBELIC

Anesthesioloog, intensivist, cofounder en international lead organizer van de Brain Research Unit van dr. Joe Dispenza

Dr. Debelic is expert op het gebied van brainmapping. Als International Lead Organizer van de Brain Research Unit van neuroscientist dr. Joe Dispenza, heeft zij samen met Dispenza een database opgebouwd van ruim 8.500 brainscans.

Als medisch specialist en wetenschappelijk onderzoeker kent dr. Debelic alle ins en outs van de werking van de hersenen, het effect van stress op het lichaam en de hersenen, en hoe die effecten verminderd kunnen worden.

Dr. Debelic is nauw betrokken bij bio- en neurofeedback die een essentieel onderdeel vormt van de behandelingen van Happy Brain® Clinics.

PROF. DR. UDO REIJNDERS

Hoogleraar forensische geneeskunde

Prof. dr. Reijnders is een groot out-of-the-box denker. Daarnaast is hij een rasechte wetenschapper die gedegen wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk vindt om nieuwe werkwijzen te valideren.

Hiermee, en met zijn medische kennis, levert prof. dr. Reijnders een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de behandelingen van Happy Brain® Clinics.

DRS EDWIN FROWIJN

Anesthesioloog, pijnspecialist

Als pijnspecialist is Frowijn expert op het gebied van het effect van stress op het lichaam.

Omdat alle vormen van stress (fysiek én psychisch) dezelfde lichamelijke reacties geven, kan een anesthesioloog/pijnspecialist als geen ander adviseren over de verdere ontwikkeling van de behandelingen van Happy Brain® Clinics.

DR. HANS STEINBICHLER

Trainer NeuroChangeSolutions

Dr. Steinbichler is trainer en coach op het gebied van leven en werken vanuit rust, balans en plezier.
Hij is onder andere opgeleid tot NeuroChangeSolution (NCS)-trainer door dr. Joe Dispenza, neuroscientist. Het NCS-programma is door Dispenza ontwikkeld om stress binnen organisaties te verminderen.

Met zijn expertise levert dr. Steinbichler een bijdrage aan de programma’s van Happy Brain® Clinics.

Waar ben jij mee geholpen?

Neem contact met mij op over: 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimInformatie programma 'Burnout preventie'Informatie programma 'Burnout Cure'Informatie programma 'Reboot'Informatie 'Veerkrachtanalyse'
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding Register Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS